ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Επεξεργάζεται δυο προϋπολογισμούς ο Δήμος Λακατάμιας, με ή χωρίς την Υδατοπρομήθεια

Υπό διαμόρφωση βρίσκεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Λακατάμιας για το νέο χρόνο, 2022, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι μειωμένος μετά τη συμφωνία για ενσωμάτωση της Υδατοπρομήθειας Λακατάμιας στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.

Πάντως, για κάθε ενδεχόμενο οι υπηρεσίες του Δήμου ετοιμάζουν και εργάζονται πάνω σε δυο προϋπολογισμούς κι αυτό για να μη βρεθεί εξ απροόπτου ο Δήμος σε περίπτωση που η συμφωνία που επιτεύχθηκε προ μερικών εβδομάδων ανάμεσα στο Δήμο και το Σ.Υ. Λ. δεν εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο θα οδηγηθεί.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δυο συνεδρίες της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα τον προϋπολογισμό, ο οποίος σε κατοπινό στάδιο θα οδηγηθεί ενώπιον της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου για έγκριση.

Αν μέχρι την ημέρα συνεδρίας της ολομέλειας για τον προϋπολογισμό, δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργικό η συμφωνία που έγινε, τότε δεν αποκλείεται να οδηγηθούν στην ολομέλεια δυο προϋπολογισμοί, ένας με την υδατοπρομήθεια κι ένας χωρίς αυτήν.

Related Articles

Back to top button
Close