ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Νέο κατάστημα Superhome Center στη Λακατάμια

Η εταιρεία Superhome Center (DIY) Ltd, μέλος του Συγκροτήματος Ermes και του Ομίλου CTC, ανακοινώνει ότι έχει συνάψει συμφωνία με την Amsoi Realty Ltd, για μακροχρόνια ενοικίαση του ακινήτου της εντός του οποίου  μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε το κατάστημα Homemate,στη Λακατάμια.

Η ανακοίνωση έρχεται να επιβεβαιώσει είδηση της ιστοσελίδας μας πριν μια εβδομάδα υπό τον τίτλο “Το Super Home έρχεται και στην Ανθούπολη“.

Πρόκειται για μία επένδυση,η οποία αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της SuperhomeCenter (DIY), για την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στην Κύπρο, πρστίθεται στην ανακοίνωση. Το νέο σημείο, συνολικού εμβαδού 7.500τμ, θα αποτελεί το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία και το έκτο συνολικά παγκύπρια. 

 Τα πολυκαταστήματα Superhome Center (DIY), από το 1999 πρωτοπορούν στον τομέα του DIY & Home Improvement και δεν είναι καθόλου τυχαίο που σήμερα αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα, στον τομέα τους, στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από συνεχείς προσφορές προϊόντων, ποικιλία επιλογών, πολιτική χαμηλών τιμών, εξειδικευμένες υπηρεσίες, άριστη εξυπηρέτηση κατά και μετά την αγορά, αλλά και με ηλεκτρονικό κατάστημα, τα Superhome Center (DIY) διαχρονικά έχουν κερδίσει το σεβασμό και την προτίμηση του Κύπριου καταναλωτή.

Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα και την κυπριακή οικονομία, ο Όμιλος CTC επεκτείνεται και με αυτή του την επένδυση δίνει έμπρακτα ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της χώρας μας, διασφαλίζοντας σημαντικά έσοδα για το Κράτος και δεκάδες νέες θέσεις απασχόλησης.

Το κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close