ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Επιδότηση χριστουγεννιάτικου διάκοσμου σε πάρκα συνοικιών από Δήμο Λεμεσού

Πρόσκληση στα συνοικιακά συμβούλια και σε ομάδες πολιτών και εταιρείες να υποβάλουν προτάσεις για στολισμό του πάρκου της γειτονιάς τους, με επιδότηση 300 ευρώ, απευθύνει ο Δήμος Λεμεσού.
 
Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως «φέρνει πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων στις γειτονιές της Λεμεσού και για πρώτη φορά φέτος επιδοτεί με το ποσό των €300 το χριστουγεννιάτικο στολισμό συνοικιακών πάρκων του δήμου».
 
«Προσκαλούμε λοιπόν τα συνοικιακά συμβούλια της πόλης, ομάδες πολιτών και εταιρείες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή και να υποβάλουν τις προτάσεις τους για στολισμό του πάρκου της γειτονιάς τους», προστίθεται.
 
Οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να αποστείλουν στο Δήμο Λεμεσού, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021, την πρόταση στολισμού του πάρκου της γειτονιάς τους συμπληρώνοντας έντυπο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.limassolmunicipal.com.cy)  και περιγράφοντας τα στολίδια που θα τοποθετήσουν.
 
Στη συνέχεια ο Δήμος θα επιλέξει προτάσεις με στόχο να καλυφθούν όσο το δυνατόν πιο πολλές συνοικίες της πόλης μας, ενώ σημειώνεται πως ο Δήμος θα παρέχει τεχνική και άλλη υποστήριξη.
 
Σημειώνεται ότι ο ηλεκτρικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να τύχει, για λόγους ασφαλείας, της προηγούμενης έγκρισης του Δήμου.

Related Articles

Back to top button
Close