ΕιδήσειςΚύπρος

Επικίνδυνα ολισθηρός λόγω παγετού ο δρόμος Καρβουνά – Κακοπετριάς – Τροόδους

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε όσους διακινούνται στο δρόμο Καρβουνά – Κακοπετριάς – Τροόδους, στο ύψος της περιοχής Πλατανιών, αφού λόγω παγετού που σχηματίστηκε στο οδόστρωμα, ο δρόμος είναι επικίνδυνα ολισθηρός.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν  τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Χωρίς σοβαρά προβλήματα

Στο μεταξύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο είναι η σημερινή μέρα, ωστόσο λόγω παγετού, στα ορεινά οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Λόγω του παγετού όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στα ορεινά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close