ΕιδήσειςΚύπρος

Επιστρέφει στο σπίτι της η 19χρονη Βρετανίδα, ανακούφιση Βρετανού ΥΠΕΞ

Επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο η 19χρονη Βρετανίδα στην οποία το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή, αφού κρίθηκε ένοχη ύστερα από ακροαματική διαδικασία στην κατηγορία της δημόσιας βλάβης.
 
Σε δηλώσεις της, η μητέρα της 19χρονης, εξέφρασε στους δημοσιογράφους από την Κύπρο, τη Βρετανία και το Ισραήλ, που κατέκλυσαν από νωρίς σήμερα το πρωί το Δικαστήριο, «ανακούφιση για την ποινή», που επιβλήθηκε σήμερα στην κόρη της και ευχαριστίες για τη στήριξη, που έλαβε η οικογένεια από όλο τον κόσμο.
 
Πρόσθεσε ακόμα ότι σήμερα θα επιστρέψουν στη Βρετανία και στη συνέχεια θα αποφασίσουν τι θα κάνουν για το μέλλον της κόρης της.

Ανακούφιση Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών

Την ανακούφισή του για την ποινή που επιβλήθηκε στη 19χρονη Βρετανίδα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέφρασε με δήλωσή του ο Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντόμινικ Ράαμπ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να απονείμει χάρη στη νεαρή, ο κ. Ράαμπ απάντησε: «Είμαι ανακουφισμένος που αυτή η ευάλωτη κοπέλα θα επιστρέψει τώρα σπίτι της για να αρχίσει τη διαδικασία ανάρρωσης, δεδομένων όλων όσων πέρασε”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close