ΕιδήσειςΚύπρος

Επιστροφή χρημάτων σε όσους αγόρασαν εισιτήριο για συναυλία της Celine Dion

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του με ημερομηνία  10 Μαΐου 2021 αναφορικά με το θέμα της επιστροφής των χρημάτων που πλήρωσαν οι καταναλωτές για τη συναυλία της CELINE DION στην Κύπρο, πληροφορεί τους καταναλωτές ότι οι διοργανωτές της συναυλίας αποφάσισαν την επιστροφή των χρημάτων σε όσους καταναλωτές θα το επιθυμούσαν.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα επιστραφεί μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία «face-value of the ticket”. Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, επικοινώνησε με τους διοργανωτές και την εταιρεία SoldOut Tickets για περισσότερες διευκρινήσεις για το τι αντιπροσωπεύει το «face-value of the ticket”, αλλά δυστυχώς δεν πήρε σαφή απάντηση.

Καλούνται οι καταναλωτές όπως ακολουθήσουν πιστά τη διαδικασία για τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου και ότι το αίτημα για την επιστροφή των χρημάτων τους θα πρέπει να υποβληθεί στη χρονική περίοδο 14 μέχρι 21 Μαΐου 2021.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών θα παρακολουθεί το όλο θέμα και αν χρειαστεί θα παρέμβει και πάλι, μέσα στα πλαίσια πάντοτε, της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών. Τις τελευταίες τρεις ημέρες, ο Σύνδεσμος δέχθηκε συνολικά πάνω από 250 γραπτά παράπονα που του δίνει το δικαίωμα για τις οποιεσδήποτε ενέργειες κρίνει απαραίτητες για προστασία των συλλογικών συμφερόντων των καταναλωτών, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Related Articles

Back to top button
Close