ΕιδήσειςΚύπρος

Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για εντοπισμό αγνοούμενου δύτη σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι επιχείρηση έρευνας από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), για εντοπισμό αγνοούμενου δύτη, ηλικίας 28 ετών, στη θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας. 

Σε δελτίο Τύπου του ΚΣΕΔ αναφέρεται ότι «στις 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:40, το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο δύτη (28χρονο Κύπριο πολίτη) στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα και ομάδες δυτών,  τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Στην επιχείρηση «συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Λάρνακας με ομάδα δυτών, ομάδες δυτών της της Εθνικής Φρουράς (ΜΥΚ) και της ΕΜΑΚ, περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και σκάφη με ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας και μέλη της ομάδας διάσωσης του αεροδρομίου Λάρνακας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close