ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Επιχορηγημένο σεμινάριο σε online webinar για επαγγελματική άδεια χρήστη βιοκτόνων- Δωρεάν για άνεργους

Εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί με την χρήση Online πλατφόρμας και απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να πιστοποιηθούν σαν χρήστες εφαρμογής βιοκτόνων για εξασφάλιση της άδειας εξουσιοδοτημένου χρήστη από το Υπουργείο Γεωργίας.
Τo σεμινάριο το διοργανώνει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) Charalambides Marketing και επιχορηγείται από την Αρχή ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ).
Εκπαιδευτής του σεμιναρίου είναι ο  Φίλιππος Πέτσας που είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής σε προγράμματα κατάρτισης Συνεργείων Εκτέλεσης Επαγγελματικών Εργασιών.   
Εκπαίδευση Εξουσιοδοτημένου Χρήστη εφαρμογής Βιοκτόνων  1,2,6,7,8,9,13,14 Ιουλίου 2020 

Το σεμινάριο επιχορηγείται από την Αρχή ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ) για επιχειρήσεις και προσφέρεται εντελώς Δωρεάν για ανέργους

Ημερ. Έναρξης – Tετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Η συμμετοχή ανέργων σε σεμινάρια είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι  εγγεγραμμένοι άνεργοι στα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΑ) ανεξάρτητα από τη διάρκεια της ανεργίας τους και αφού εξασφαλίσουν  Παραπεμπτικό από τη ΔΥΑ για συμμετοχή σε πρόγραμμα.

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας

https://chmmarketing.com/seminars-cyprus/ekpaideysi-exoysiodotimenoy-christi-efarmogis-vioktonon/Λόγου του περιορισμένου αριθμού θέσεων δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο σεμινάριο.
Charalambides marketing
Τηλ. 22764040 – Φαξ- 22764041
e-mail –
c.charalambides@cytanet.com.cy

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close