ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Εργασίες αντικατάστασης φώτων τροχαίας σε οδούς του Δήμου μας

Πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες εργασίες αντικατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης σε οδούς του Δήμου Λακατάμιας, όπως και σε περιοχές της Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές στις οποίες διενεργούνται οι εργασίες είναι η Οδός Γρίβα Διγενή και η λεωφόρος Αγ. Γεωργίου στο Δήμος Λακατάμιας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων οι εργασίες ξεκινούν μετά την πρωινή ώρα αιχμής την βδομάδα 30/9/2019 – 4/10/2019. Οι εργασίες αυτές αναμένεται να ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής.

Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι «οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης ξεκίνησαν από ιδιωτική εταιρεία σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς».

Σημαντικές πληροφορίες:

• Οι εργασίες πολιτικής μηχανικής και αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας, εκτός από περιπτώσεις στις οποίες θα διεξάγονται εργασίες προηγουμένως.

• Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close