ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Πλατεία Σολωμού και την Πύλη Πάφου

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης γρανιτόλιθων και κατασκευής νέου ασφαλτικού οδοστρώματος στην Πλατεία Σολωμού και την Πύλη Πάφου.

Συγκεκριμένα:
Από τη Δευτέρα 22 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στην Πλατεία Σολωμού από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας. 

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στην Πύλη Πάφου,  από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι την οδό Αρσινόης από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Σημειώνουμε ότι, οι πιο πάνω εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά και κάθε πρωί θα παραδίδεται ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Από το Σάββατο 4 Ιουλίου η ώρα 2:00μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 η ώρα 6:00 το πρωί θα εκτελούνται εργασίες στην Πύλη Πάφου, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι την οδό Αρσινόης.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τις οδηγίες της αστυνομίας και τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close