ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες σε αστικούς δρόμους σε Λευκωσία και Λάρνακα το πρωί αύριο Τετάρτη

Εργασίες θα διεξάγονται στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στην Λευκωσία και στην οδό Πιαλέ Πασιά, στην Λάρνακα, το πρωί αύριο Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία.

Στην Λευκωσία, από τις 6.00 το πρωί, μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, στο τμήμα της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, από τη συμβολή της με την οδό Νικοκρέοντος, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τεύκρου, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες πορείας, στην κατεύθυνση από τη διασταύρωση με την λεωφόρο Γρίβα Διγενή, προς το κέντρο Λευκωσίας, λόγω εργασιών που θα διεξάγονται για ανέγερση κτιρίου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη μία από τις δύο λωρίδες πορείας, στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στην Λάρνακα, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα της Τετάρτης, το τμήμα της οδού Πιαλέ Πασιά, από το τέρμα της οδού Αθηνών, παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιστικλάλ, θα είναι κλειστή, λόγω εργασιών καθαρισμού οχετών. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων παρόδων.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται οι εργασίες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με την προσωρινή σήμανση τροχαίας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close