ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες σε κύριους δρόμους του οδικού δικτύου

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου από τις 8.30 το πρωί σήμερα Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, μέχρι και τη μεθεπόμενη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στις περιοχές των ανισόπεδων κόμβων Ερήμης, Καντού και Επισκοπής, μέχρι τις 5.00 το απόγευμα κάθε μέρας, για αντικατάσταση των φωτιστικών στην κεντρική νησίδα και κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει η δεξιά λωρίδα πορείας για απόσταση δύο χιλιομέτρων περίπου προς Λεμεσό και προς Πάφο εναλλακτικά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας συνεχίζονται από την περασμένη Δευτέρα οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο τμήμα του δρόμου στην περιοχή Ακτής του Κυβερνήτη, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία. Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.30 το πρωί, μέχρι τις 4.00 το απόγευμα κάθε μέρας και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου για απόσταση 300 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Συνεχίζονται επίσης οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Κοφίνου – Λάρνακας, για συντήρηση του οδοστρώματος. Διεξάγονται στην περιοχή εξόδου της Κοφίνου και σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close