ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή και σε άλλες οδικές αρτηρίες

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, λόγω εργασιών, είναι πιθανόν να επηρεαστεί η ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. 
Στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία,  από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη, μεταξύ των ωρών 7π.μ. και 5μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες για την αφαίρεση του υφιστάμενου προστατευτικού κιγκλιδώματος. 

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείσει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μ. η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας Β1, μεταξύ Πύργου – Μονής, μήκους 200μ. περίπου, αρχίζουν σήμερα εργασίες για αφαίρεση και επανατοποθέτηση ασφαλτικού οδοστρώματος. 

Οι εργασίες θα διεξάγονται σήμερα και αύριο, μεταξύ των ωρών 7π.μ. και 5π.μ., κατά τη διάρκεια τους, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”. 

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι ενός χιλιομέτρου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.30π.μ., μέχρι και τις 3.00μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.
 

Σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι και Ριζοελιά – Νήσου,  συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης πρασίνου, των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών.
 

Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακων, από τις 8.30π.μ μέχρι και τις 5μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2020.
 

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.  

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο τμήμα από Ερήμη προς Πέτρα του Ρωμιού, συνεχίζονται οι εργασίες για πότισμα του πρασίνου εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.  

Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, μεταξύ ωρών  8:30π.μ. και 3μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2020.  

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την σήμανση τροχαίας και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 

Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, να είναι προσεκτικοί για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close