ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη

Εργασίες διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, σήμερα Τετάρτη, 8 Ιουλίου, στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στην Έγκωμη, Λευκωσία, από το τμήμα της λεωφόρου, μεταξύ της οδού 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό 28ης Οκτωβρίου.


Πρόκειται για
εργασίες για αντικατάσταση του υφιστάμενου προστατευτικού κιγκλιδώματος, που θα διεξάγονται μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, 11 Ιουλίου, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 5.00 το απόγευμα κάθε μέρας.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μέτρων περίπου, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Έγκωμη και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.
Εργασίες θα διεξάγονται από τις 6.00 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα της Τετάρτης και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Λευκωσίας, παρά τη συμβολή της λεωφόρου Λεμεσού με την λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι τη γέφυρα παρά την Σκαρίνου.
Οι εργασίες θα διεξάγονται για καθαρισμό των ανακλαστήρων του αυτοκινητόδρομου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την αύριο Πέμπτη, στις 3.00 το απόγευμα.
Κατά τη διάρκειά τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για απόσταση 200 μέτρων περίπου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.
Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
 
Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close