ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Πέμπτη, 23 Ιουλίου. Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα παρά τον κόμβο Αγίου Συλά, για απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου περίπου, για καθαρισμό της κεντρικής νησίδας, από το Τμήμα Δασών. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 9.00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκειά τους θα κλείνει η δεξιά λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, για απόσταση 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τις 7.00 το πρωί, θα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής αποχετευτικού όμβριων υδάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ. κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στο κέντρο της Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου των οδών Μακάριου Γ’ – Στασικράτους και Ευαγόρου για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις οδούς Αφροδίτης και Στασάνδρου, στο οποίο δεν θα επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων.

Σχετική ενημέρωση, καθώς και χάρτης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας ΕΔΩ.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close