ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας,  Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 24/2/2020 μέχρι την Παρασκευή 28/2/2020, μεταξύ των ωρών 08.30 – 14.00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Αλάμπρα μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου,θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων αντιθαμβωτικών της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200μ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close