ΕιδήσειςΚύπρος

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό μεταξύ Χοιροκοιτίας – Ζυγίου την άλλη εβδομάδα

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη, 25/5/2021 μέχρι την Πέμπτη, 27/5/2021 μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Χοιροκοιτίας μέχρι την έξοδο Ζυγίου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.
 
Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 24/5/2021, και την Τρίτη, 25/5/2021, από η ώρα 23:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας θα εκτελούνται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι πιο πάνω εργασίες αποτελούν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για το έργο εγκατάστασης και λειτουργίας έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως.   

Related Articles

Back to top button
Close