ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Εργασίες στο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας και στη συμβολή Αρχ. Μακαρίου -Αγ. Γεωργίου στη Λακατάμια

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, θα διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Ακτής του Κυβερνήτη, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μεταξύ των ωρών 9.30π.μ. και 4.00μ.μ.. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου για απόσταση 300 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε αστικές περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, οι εργασίες αντικατάστασης των φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας σε φωτοελεγχόμενες οδικές συμβολές.

Από τη Δευτέρα, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, οι εργασίες θα διεξάγονται στη συμβολή της Πλατείας Σολωμού με την οδό Κωστάκη Παντελίδη και στη συμβολή της λεωφόρου Λάρνακος με την λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος, στην Λευκωσία.

Στο Στρόβολο οι εργασίες θα διεξάγονται στις συμβολές της λεωφόρου Αθαλάσσας με την οδό Πειραιώς και με την οδό Αδαμάντιου Κοραή, ενώ στην Λακατάμεια θα διεξάγονται στη συμβολή της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου με την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Οι εργασίες θα αρχίζουν μετά την πρωινή ώρα αιχμής της τροχαίας κίνησης και θα ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής. Η τροχαία κυκλοφορία στις εν λόγω συμβολές θα ρυθμίζεται από προσωρινούς φωτεινούς σηματοδότες και με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται επίσης να συμμορφώνονται στην προσωρινή σήμανση τροχαίας και στις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, που θα βρίσκονται στα σημεία διεξαγωγής των εργασιών για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close