ΕιδήσειςΚύπρος

Εσωτερικός έλεγχος για αιτήσεις πολιτογραφήσεων, λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Όσον αφορά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για πρόσθετο έλεγχο σε παλαιότερες εγκρίσεις, στο πλαίσιο του Επενδυτικού Προγράμματος, ας γίνει κατανοητό ότι αυτή αφορά εσωτερικό έλεγχο των αιτήσεων, με τη χρήση πρόσθετων εργαλείων και μεθόδων που διατίθενται σήμερα και όχι κάποια έρευνα, διευκρινίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή δήλωση του απαντώντας σε κατηγορίες του ΑΚΕΛ.

Σημειώνει ότι θα περάσουν από πρόσθετο έλεγχο όλες οι εγκεκριμένες αιτήσεις και μεταξύ αυτών και εκείνες από προηγούμενες διακυβερνήσεις. «Επομένως οι υποδείξεις του ΑΚΕΛ δεν έχουν καμία βάση», προσθέτει. 

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος είπε: “Δεν είναι καινούριοι οι σημερινοί ισχυρισμοί του ΑΚΕΛ. Κατ’ επανάληψη το ΑΚΕΛ έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτή τη διακυβέρνηση. Αλλά όταν επιχείρησε να επαναφέρει τη δική του διακυβέρνηση, που χρεοκόπησε τη χώρα, η απάντηση του λαού ήταν «όχι». 

Σχετικά με τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με ναύλωση αεροσκάφους, το ΑΚΕΛ θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτές αποφασίζονται μέσα από διαδικασίες προσφορών και επομένως, δεν ευσταθούν εκείνα τα οποία ισχυρίζεται.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close