ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Ζήσε την δύναμη του Transformative Coaching!

Στις 12-13-14 Απριλίου, ο οργανισμός EVOLVING MINDS– Coaching, Training and Business Consulting, σε συνεργασία με την AGAPE International Coaching Conferences πραγματοποιούν στην Κύπρο την πρώτη εκπαίδευση CORE TRAINING FOR PROFESSIONAL COACHING. Ένα πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης στο Transformative Coaching που αναπτύχθηκε από την COACH MASTERS ACADEMY της Σιγκαπούρης.

Η Coach Masters Academy (CMA), προσφέρει προγράμματα σε όλα τα επίπεδα coaching (ACC, PCC και MCC), διαπιστευμένα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (ICF). Η Coach Masters Academy, διαπρέπει στο χώρο του Coaching με χιλιάδες απόφοιτους σε περισσότερες από 40 χώρες, στις 6 ηπείρους, από το 2011.

Το Transformative Coaching πραγματικά προσφέρει μια εμπειρία που μεταμορφώνει τον τρόπο σκέψης, προσφέρει γνώσεις και καλλιεργεί δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την πορεία μας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Έχει λεχθεί  ότι «το coaching όταν γίνετε σωστά αποτελεί ίσως την πιο αποτελεσματική παρέμβαση που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης». Στην Coach Masters Academy πιστεύουμε ότι το coaching ως σύστημα προσωπικής ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο, προσφέρει πέραν της όποιας επαγγελματικής απόδοσης, τα εχέγγυα για αυτοπραγμάτωση και προσωπική ευφορία.

Το Coaching μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι το να είμαστε ευάλωτοι, αυθεντικοί και ανθρώπινοι είναι τα δυνατά μας σημεία και μπορεί να είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα σε έναν κόσμο που μεταμορφώνεται από την τεχνολογία, την ταχύτητα και την περιβαλλοντική αλλαγή. Οι δεξιότητες και η νοοτροπία του Coaching είναι πολύτιμες σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Στελέχη επιχειρήσεων, εκπαιδευτικοί ηγέτες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες coaches, νέοι άνθρωποι, μπορούν να επωφεληθούν από εργαλεία που μας κάνουν ευέλικτους  και προσαρμοστικούς.

Τέσσερις Διευθύντριες Εκπαίδευσης της Coach Masters Academy: η Dr Magda Tepoi από τη Ρουμανία, η κα Maribel Descallar από τις ΗΠΑ, η κα Lina Cherry από τον Λίβανο και η κα Azadeh Entezami από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα βρίσκονται στην Κύπρο μαζί  με την κα Έλενα Μιχαήλ, διευθύντρια της Evolving Minds, για την εκπαίδευση.

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, 9:30 έως 1:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένα εισαγωγικό εργαστήριο το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, διευθυντές προσωπικού, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες.  Οι παρευρισκόμενοι θα επωφεληθούν από την μοναδική έκπτωση 40% στην επόμενη εκπαίδευση που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο. Εγγραφή Απαραίτητη.  Πληροφορίες EvolvingMinds Facebook  Instagram  (Έλενα Μιχαήλ 99478303)

Related Articles

Back to top button
Close