ΕιδήσειςΚύπρος

Ζημιές στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου και στον Ύψωνα λόγω κακοκαιρίας

Ζημιές προκάλεσαν οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που έπληξαν την επαρχία Πάφου το τελευταίο διήμερο, με αποτέλεσμα δρόμοι να κλείσουν, ενώ λόγω της θαλασσοταραχής προκλήθηκαν καταστροφές  στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Η θάλασσα στη παραλιακή λεωφόρο της Ποσειδώνος βγήκε στη στεριά με αποτέλεσμα πέτρες, άμμος, και φύκια να καλύψουν. παραλιακό δρόμο και έτσι ο δρόμος έκλεισε.

Στο μέρος χτες ανήμερα των Χριστουγέννων έσπευσαν συνεργεία του Δήμου Πάφου για καθαρισμό της λεωφόρου και την αποκατάσταση των βλαβών.                           

Την περιοχή επισκέφτηκε χτες εκ μέρους του Δήμου Πάφου ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κουννάς, για επιθεώρηση των ζημιών. Σε δηλώσεις του ο κ. Κουννάς ανέφερε πως ο Δήμος Πάφου προσπαθεί να βοηθήσει τους επηρεαζόμενους καταστηματάρχες της περιοχή και να διευθετηθεί την άμεση η ομαλή διέλευση των οχημάτων.

Εξάλλου, εκτεταμένες ζημιές σε θερμοκήπια στην περιοχή του Ύψωνα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τα τελευταία 24ωρα την Κύπρο.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, αφού αντικείμενα βρέθηκαν στις εναέριες γραμμές της ΑΗΚ.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, συνεργείο της Αρχής επισκέφθηκε την περιοχή για αποκατάσταση της βλάβης.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρατηρήθηκαν και σε άλλες περιοχές λόγω της κακοκαιρίας και συνεργεία της ΑΗΚ βρέθηκαν επί ποδός για αποκατάσταση των βλαβών.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close