ΕιδήσειςΚύπρος

Ηλεκτρική εστία μαγειρέματος προκάλεσε φωτιά σε οικία στη Λευκωσία

Ιδιοκτήτης οικίας στη Λευκωσία έθεσε σε λειτουργία ηλεκτρική εστία μαγειρέματος κατά λάθος και αναχώρησε από την οικία, με αποτέλεσμα μικρό γκαζάκι υγραερίου που βρισκόταν στην αναμμένη ηλεκτρική κεραμική εστία να υπερθερμανθεί και να εκραγεί.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 11.25 μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου ανταποκρίθηκαν με δυο πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση της πυρκαγιάς δό Φώτη Πίττα στην Έγκωμη.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν από την άφιξη της Π.Υ. από μονή της. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές εξοπλισμός της κουζίνας. Ο ιδιοκτήτης είχε θέσει σε λειτουργία την ηλεκτρική εστία μαγειρέματος κατά λάθος και αναχώρησε από την οικία. Μικρό γκαζάκι υγραερίου (Camping Gas) που βρισκόταν σε αναμμένη ηλεκτρική κεραμική εστία υπερθερμάνθηκε και έκανε έκρηξη.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close