Σπόρ

Η Άννα Χατζηλοϊζου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με υποτροφία του Parimatch Foundation

Ο διεθνής φιλανθρωπικός οργανισμός 𝐏𝐚𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά στις αθλητικές τους φιλοδοξίες ακόμη και σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές για την Ουκρανία. Είμαστε υπερήφανοι για τους νεαρούς αθλητές και χαρούμενοι για τις επιτυχίες τους.

Γνωρίστε την Άννα Χατζηλοίζου, κολυμβήτρια και εκπρόσωπο του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας (Ναυτικός Όμιλος Λακατάμιας “Οδυσσέας”) που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό συμμετέχοντας στο Παγκύπριο Χειμερινό Πρωτάθλημα στις 25-27/2. Η Anna Hadjiloizou κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στις ανοικτές κατηγορίες στα 50μ. ελεύθερο, 25:81, και 100μ. πεταλούδα, 1:03:85.

— Δεν θυμάμαι πότε άρχισα να προπονούμαι, καθώς έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά μάλλον ήταν όταν ήμουν 6. Οι γονείς μου ήταν και οι δύο προπονητές κολύμβησης, οπότε κατά κάποιο τρόπο μεγάλωσα σε αυτό το περιβάλλον, λέει η Άννα, κατονομάζοντας ως είδωλό της την Pernille Blume.

— Θαυμάζω την Pernille Blume καθώς έχουμε παρόμοιο τρόπο κολύμβησης. Η Άννα απολαμβάνει την προπόνηση κολύμβησης και μας διαβεβαιώνει ότι η υποτροφία του Parimatch Foundation τη βοηθάει πολύ.

— Με βοηθάει πολύ και πιστεύω ότι είναι σημαντική για τους αθλητές, καθώς τα χρήματα χρησιμοποιούνται για την αγορά σημαντικών πραγμάτων που βοηθούν στον δρόμο προς την επιτυχία μας.

Στόχος μου είναι να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Θεωρώ ως κανόνα ότι ναι μπορεί να κουραστείς και να σκέφτεσαι να τα παρατήσεις αλλά πρέπει να σκέφτεσαι τα θετικά και να βλέπεις στο βάθος ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αυτό με βοηθά να συνεχίζω.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προγράμματα του Parimatch Foundation αποτελούν μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής τηε Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Parimatch Tech. Tο #Boost4Best δημιουργήθηκε ειδικά για την Κύπρο με στόχο την ανάπτυξη των αθλημάτων υψηλών επιδόσεων στη χώρα και την ενθάρρυνση της αναγνώρισης των Κύπριων πρωταθλητών στη διεθνή αθλητική κοινότητα.

Η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α) (Cyprus Olympians) είναι ο συνεργάτης του Parimatch Foundation σε αυτό το πρόγραμμα, συστήνοντας πολλά υποσχόμενους νέους αθλητές που χρειάζονται οικονομική στήριξη. Το Parimatch Foundation πιστεύει ακράδαντα ότι η επένδυση στη νέα γενιά, τώρα, είναι το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον για ολόκληρη την κοινωνία.

Related Articles

Back to top button
Close