ΕιδήσειςΚύπρος

Η Αστυνομία έσπασε πόρτα και βοήθησε μοναχικό 84χρονο

Τις μέρες αυτές η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για την προστασία και ασφάλεια του πολίτη, καθώς και για την παροχή βοήθειας εκεί και όπου χρειάζεται. 

Η παρουσία των μελών της Αστυνομίας ήταν και σήμερα εμφανής σε αυτοκινητόδρομους, στο κυρίως και δευτερεύον οδικό δίκτυο, καθώς επίσης και σε χώρους μαζικής διακίνησης του κοινού, όπου λήφθηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μηχανοκίνητες και πεζές περιπολίες, τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο.  

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε πολυκατοικία στη Λεμεσό και αφού έσπασαν την κύρια είσοδο συγκεκριμένου διαμερίσματος, εντόπισαν στο έδαφος άντρα ηλικίας 84 ετών, ο οποίος είχε πέσει και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Να σημειωθεί ότι ο 84χρονος διαμένει μόνος. 

Τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο, αφού όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν στην ίδια θέση για τρεις ημέρες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία. 

Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην υπηρεσία του πολίτη και το προσωπικό της εργάζεται αδιάλειπτα και ακούραστα με σκοπό να παράσχει την απαιτούμενη προστασία στο κοινό, για περιφρούρηση της δημόσιας υγείας, πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων και για να παταχθεί κάθε μορφή εγκληματικής ενέργειας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close