ΕιδήσειςΚύπρος

Η Αστυνομία εντόπισε άντρο κλεφτών και παράνομων μεταναστών

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, χθες μεταξύ των ωρών 7μ.μ. – 11.30μ.μ, διενήργησαν συντονισμένες έρευνες για εντοπισμό προσώπων, τα οποία πιθανόν να εμπλέκονται σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν σε ισόγειο πολυκατοικίας επτά πρόσωπα, εκ των οποίων τα τρία, όπως διαπιστώθηκε διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα ενός εκ των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων, χρυσαφικά, πορτοφόλια, τσάντες, ποσότητα ενδυμάτων και υποδημάτων, καθώς και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι μέρος της πιο πάνω περιουσίας, αποτελεί προϊόν κλοπής από διάρρηξη κατοικίας που καταγγέλθηκε στις 10/6/2019 στο ΤΑΕ Λεμεσού και κλοπής ηλεκτρικών εργαλείων που καταγγέλθηκε στις 24/5/2021.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Back to top button
Close