ΕιδήσειςΚύπρος

Η ΠΣΕΜ καλεί όλους τους μαθητές να βγουν έξω κατά την 4ωρη αποχή της Πέμπτης

Η ΠΣΕΜ, με νέα σημερινή της ανακοίνωση, καλεί όλους τους μαθητές να βγουν έξω, κατά την αυριανή εξαγγελθείσα 4ωρη αποχή από τα μαθήματα τους, ως μέτρο αντίδρασης στην εφαρμογή των εξετάσεων ανά τετράμηνο.

«Εκφοβισμός, τρομοκρατία και απειλές. Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στις αντιδράσεις χιλιάδων μαθητών για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο. Θα τους κάνουμε το χατίρι; ΟΧΙ. Κανένας μαθητής στην τάξη. Η απάντηση στον εκφοβισμό και στην τρομοκρατία είναι ημαζικότητα. Ούτε μονάδα στο διαγώνισμα, ούτε απουσίες μπορούν να μας βάλουν αν βγούμε όλοι έξω.  3η, 4η, 5η και 6η περίοδο οι αυλές του σχολείου να είναι γεμάτες με μαθητές! Να μην θυματοποιηθεί κανένας συμμαθητής μας! Ένας για όλους και όλοι για ένα» , αναφέρει η ΠΣΕΜ, στην ανακοίνωση της.

Σύσκεψη θα συγκαλέσει ο Υπ. Παιδείας για το θέμα του θεσμού των τετραμήνων

Στο μεταξύ, προκαταρκτική σύσκεψη με τους οργανωμένους φορείς για το θέμα της βελτίωσης του θεσμού των τετραμήνων, αναμένεται εντός των ημερών να συγκαλέσει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κώστας Χαμπιαούρης.

Ο Υπουργός Παιδείας είχε σήμερα το μεσημέρι, συνάντηση στο γραφείο του, με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Τη συνάντηση ζήτησαν οι ίδιοι οι οργανωμένοι γονείς για συζήτηση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί κατά την εφαρμογή της Αξιολόγησης του Μαθητή στο Α’ τετράμηνο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close