ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Η Cyfield παρουσιάζει δύο νέες πολυκατοικίες στη Λευκωσία

Το νέο έργο «LYKAVITOS HEIGHTS» που αποτελείται από δύο μοντέρνες πολυκατοικίες στην περιοχή  Λυκαβητού, σε πάροδο της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, παρουσιάζει στην αγορά η Cyfield.

Πρόκειται για δύο πολυκατοικίες ιδανικές για οικογένειες και άτομα που επιθυμούν να ζουν σε μια ήσυχη περιοχή κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα, μερικά λεπτά από το εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας και με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία της πρωτεύουσας. Οι δύο  πενταόροφες πολυκατοικίες βρίσκονται στην οδό Θράκης στη Λευκωσία, διαθέτουν εννέα διαμερίσματα η κάθε μία και παρέχουν όλες τις ανέσεις για μια σύγχρονη διαβίωση.

Στην πολυκατοικία «LYKAVITOS HEIGHTS – Βlock A» ο κάθε όροφος περιλαμβάνει δύο διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων, ενώ ο τελευταίος όροφος διαθέτει διαμέρισμα ρετιρέ τριών υπνοδωματίων με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και μεγάλες βεράντες με ωραία θέα.

Η πολυκατοικία «LYKAVITOS HEIGHTS – Βlock  Β» διαθέτει ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε κάθε όροφο. Ο τελευταίος όροφος του κτιρίου διαθέτει διαμέρισμα ρετιρέ τριών υπνοδωματίων με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και μεγάλες βεράντες με θέα την πόλη.

Όλα τα διαμερίσματα και των δύο κτιρίων είναι μοντέρνα, διαμπερή και λειτουργικά, ενώ οι προδιαγραφές και τα υλικά κατασκευής τους είναι αρίστης ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α.

Τα διαμερίσματα στις πολυκατοικίες «LYKAVITOS HEIGHTS» αποτελούν την ιδανικότερη λύση για κατοίκηση και μια σίγουρη επένδυση για το μέλλον.

Block A: https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/apartments/lykavitos-heights-a/

Block B: https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/apartments/lykavitos-heights/

sales@cyfieldgroup.com

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 80005757

Related Articles

Back to top button
Close