ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Θεατρικές παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας με δωρεάν είσοδο

Ο Δήμος Λακατάμιας ανακοινώνει ότι κατά το μήνα Ιούλιο θα δοθούν θεατρικές παρατάσεις στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας με δωρεάν δελτίο εισόδου τα οποία θα αρχίσουν να διατίθενται από το Δήμο.

Ανακοίνωση του Δήμου πληροφορεί σχετικά:

“Παρά τις δύσκολες συνθήκες που περάσαμε και περνάμε όλοι μας με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας αποφάσισαν όπως πραγματοποιηθεί και φέτος ο Μήνας Θεάτρου, με 6 υπέροχες θεατρικές παραστάσεις, που αξίζει να παρακολουθήσει το κοινό.

Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθούν οι παραστάσεις: «Ώσπου Πάμεν Πελλανίσκουμεν», του Θέατρου Γέλιου την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, «Για της Μαρουλλούς τ΄αμμάθκια» του Σατυρικού Θεάτρου την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, «Η αγάπη της Μαρικκούς» του Θέατρο Σκάλα την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Θεάτρου Αντίλογος την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, «Οι Πανωχωρίτισσες» της Θεατρικής Ομάδας «Το Παρασκήνιο» την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και «Άγρια Δύση»,  της ΕΘΑΛ Κυριακή 1 Αυγούστου 2021.

Όλες οι παραστάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας και θα αρχίζουν  στις  8:30 μ.μ.

Η είσοδος στο χώρο του Αμφιθεάτρου θα γίνεται με την έκδοση δωρεάν Δελτίων Εισόδου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο Δημαρχείο, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο χώρο. Στα Δελτία Εισόδου θα αναγράφεται ο αριθμός της θέσης που θα καθίσει ο θεατής και δεν θα μπορούν να γίνονται αλλαγές.

Το κοινό μπορεί να επιλέξει αν επιθυμεί να  καθίσει με την οικογένεια ή τους φίλους του, αλλά αυτό θα πρέπει να καθορίζεται με την παραλαβή των Δελτίων Εισόδου. (Για τα Δελτία Εισόδου που θα δίδονται, θα κρατούνται στοιχεία επικοινωνίας, για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει ιχνηλάτηση.) 

Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Η είσοδος στο Αμφιθέατρο θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα  και οδηγίες των αρμοδίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Λακατάμιας www.lakatamia.org.cy, στη δωρεάν εφαρμογή του Δήμου MyLakatamia, (η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play και το AppStore) ή  στη σελίδα του Δήμου στο Facebook”.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων και για το πώς θα εξασφαλίσει ο Δημότης δελτίο εισόδου λεπτομέρειες πιο κάτω:

Ειδικές διευθετήσεις για το  Μήνα Θεάτρου και την Μουσική Παράσταση:

Η είσοδος στο χώρο του Αμφιθεάτρου θα γίνεται με την έκδοση δωρεάν Δελτίων Εισόδου, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο χώρο. Στα Δελτία Εισόδου θα αναγράφεται ο αριθμός της θέσης που θα καθίσει ο θεατής και δεν θα μπορούν να γίνονται αλλαγές. Το κοινό μπορεί να επιλέξει αν επιθυμεί να  καθίσει με την οικογένεια ή τους φίλους του, αλλά αυτό θα πρέπει να καθορίζεται με την παραλαβή των Δελτίων Εισόδου. Σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός Δελτίων εισόδου που θα δίδεται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι τα τέσσερα (4). (Για τα Δελτία Εισόδου που θα δίδονται, θα κρατούνται στοιχεία επικοινωνίας, για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει  ιχνηλάτηση.)

Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου. Όλοι οι κάτοχοι των Δελτίων Εισόδου,  πρέπει να βρίσκονται στο Αμφιθέατρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, διαφορετικά οι θέσεις τους θα δίνονται αλλού.

Για διευκόλυνση του κοινού τα Δελτία Εισόδου θα μπορούν να εκδίδονται με τους πιο κάτω τρόπους:

  1. Από τα γραφεία του Δήμου.
  2. Με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση maria.kyprianou@lakatamia.org.cy,στο οποίο θα αναφέρονται το όνομα του ενδιαφερομένου, το τηλέφωνο και ο αριθμός ατόμων που θα το συνοδεύουν.    Τα ηλεκτρονικά μηνύματα θα πρέπει να αποστέλλονται για την κάθε παράσταση ξεχωριστά στις ημερομηνίες που φαίνονται στον πιο κάτω πίνακα.  Τα Δελτία Εισόδου, που θα στέλνονται στους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, θα πρέπει να εκτυπώνονται για να παρουσιαστούν στην είσοδο.
  3. Στις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με κάποιον από τους πιο πάνω τρόπους, θα μπορεί να γίνεται η κράτηση των θέσεων τηλεφωνικώς και να παραδίδονται τα Δελτία στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Τα Δελτία Εισόδου θα διατίθενται με σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση εξάντλησης τους, θα δίνεται η επιλογή κράτησης για κάποια από τις επόμενες παραστάσεις.

Πρόγραμμα διάθεσης Δελτίων Εισόδου

Ημέρα & Ημερομηνία ΠαράστασηςΠαράστασηΗμερομηνίες διάθεσης Δελτίων Εισόδου
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021«Ώσπου Πάμεν Πελλανίσκουμεν»Θέατρο Γέλιου7-9 Ιουλίου 2021
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021«Για της Μαρουλλούς τ΄αμμάθκια»Σατυρικό Θέατρο14-16 Ιουλίου 2021
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021«Η αγάπη της Μαρικκούς»Θέατρο Σκάλα19-21 Ιουλίου 2021
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021«Περιμένοντας τον Γκοντό»Θέατρο Αντίλογος21-23 Ιουλίου 2021
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021«Οι Πανωχωρίτισσες»Θεατρική Ομάδα «Το Παρασκήνιο»26-28 Ιουλίου 2021
Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021«Άγρια Δύση»ΕΘΑΛ28-30 Ιουλίου 2021
Ημέρα & Ημερομηνία ΠαράστασηςΜουσική ΠαράστασηΗμερομηνίες διάθεσης Δελτίων Εισόδου
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021Ζήτα μου ότι θες!Με τους Ηρόδοτο Μιλτιάδους, Βασίλη Ιωάννου και Χάρη Λουκαΐδη14-23 Ιουλίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Μαρία Κυπριανού στο τηλέφωνο 22364081.

Related Articles

Back to top button
Close