ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ: Επαναλειτουργία την Τετάρτη 6 Μαΐου

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Πολιτείας για την προγραμματιζόμενη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων από την επόμενη εβδομάδα, η ΑΗΚ ενημερώνει το κοινό πως τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ) επαναλειτουργούν από την Τετάρτη 6 Μαΐου. Τονίζεται η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων προστασίας της Υγείας, εργαζομένων και επισκεπτών, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των ειδικών του Υπουργείου Υγείας και το σχέδιο δράσης της ΑΗΚ.

Σε όλα τα ΚΕΠ έχουν τοποθετηθεί ειδικά προστατευτικά διαχωριστικά στα σημεία επαφής με πελάτες, καθώς και συσκευές με αντισηπτικό. Οι εργαζόμενοι είναι εφοδιασμένοι με γάντια και προστατευτικές μάσκες. Θα τηρούνται σχολαστικά η απόσταση ασφαλείας 2 μέτρων και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στο χώρο, σύμφωνα με τον κανόνα 1 άτομο ανά 8 τμ.

Σε κάθε περίπτωση, και με άξονες την ασφάλεια και την άνεση, οι καταναλωτές παροτρύνονται να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, με τους ακόλουθους τρόπους: 

  • Για αιτήσεις για νέους πελάτες, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και μεταβιβάσεις: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ).
  • Η πληρωμή των λογαριασμών της ΑΗΚ μπορεί να γίνεται:
  • Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Με έμβασμα μέσω e-banking
  • Με Πάγια Εντολή Πληρωμής (Direct Debit)
  • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας

Στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ www.eac.com.cy είναι αναρτημένα τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεομοιότυπου (φαξ) των Περιφερειακών Γραφείων Προμήθειας. Τα ΚΕΠ και οι Λειτουργοί εξυπηρέτησης της ΑΗΚ είναι στη διάθεση των καταναλωτών για κάθε δυνατή βοήθεια. Παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι συνεχής η προσπάθεια που καταβάλλεται για την όσο πιο γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες που παρουσιάζονται

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close