ΕιδήσειςΚύπρος

Καθίζηση δρόμου στην επαρχία Πάφου και αφρός σαν χιόνι στο Κούριο

Καθίζηση οδοστρώματος προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, στον κύριο δρόμο Γιόλου – Πόλης Χρυσοχούς, παρατηρήθηκε καθίζηση του οδοστρώματος περίπου δέκα μέτρα προς την κατεύθυνση της Πόλης Χρυσοχούς.

Το σημείο έχει σηματοδοτηθεί κατάλληλα και ενημερώθηκαν σχετικά τα Δημόσια Έργα. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου.  

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Στην ιστοσελίδα “Καιρόφιλοι Κύπρου” στο facebook μαρτυρία γυναίκας αναφέρει ότι αρχικά έπαθε καθίζηση ο δρόμος και λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και το προστατευτικό κιγκλίδωμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε.

Εξάλλου, στην ίδια ιστοσελίδα αναρτήθηκε φωτογραφία με αφρό της θάλασσας στην παραλία, παρά το Κούριο,που δίνει την εντύπωση ότι χιόνισε. Διαχιεριστής της ιστοσελίδα δίνει την εξήγηση ότι “το γεγονός οφείλεται στο ότι η θάασσα είναι αρκετά φουρτουνιασμένη και δημιουργεί αφρό, ο αφρός αυτός δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω μαζί με το κύμα λόγο του ισχυρού νότιου ανόμου! Ο αφρός στοιβάζεται στην παραλία και ο αέρας τον παρασέρνει και έχουμε αυτό το σκηνικό!”

ΠΗΓΗ: facebook.com/groups/kerofiloi.kiprou

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close