ΕιδήσειςΚύπρος

Κακοποίηση 19μηνου παιδιού διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, συνελήφθη η μητέρα

Με εκδορές, εκχυμώσεις, μώλωπες αλλά και σημάδια παραμέλησης, νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο 19 μηνών παιδάκι, το οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε. Η Αστυνομία συνέλαβε την 24χρονη αλλοδαπή μητέρα του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη βρισκόταν με το παιδάκι στην Αστυνομία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης εναντίον της, όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας  διαπίστωσε πως αυτό έφερε σημάδια κακοποίησης.

Σημειώνεται ότι η μητέρα είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, καθώς είχε επιτεθεί στην πεθερά της, ενώ προκάλεσε ζημιές στην οικία της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη βρισκόταν με το παιδάκι στην Αστυνομία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης εναντίον της, όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας διαπίστωσε πως αυτό έφερε σημάδια κακοποίησης. Το βρέφος εξετάστηκε από δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι ζήτησαν τη μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία θα καταχωρήσει σήμερα την υπόθεση στο δικαστήριο, με τις κατηγορίες της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σημειώνεται για την υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς καταζητείται και ο 26χρονος σύντροφός της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close