ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Κακόβουλη πυρκαγιά στο 4ο Δημοτικό Αγ. Νεοφύτου στη Λακατάμια

Πυρκαγιά σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νεοφύτου, στη Λακατάμια, ξέσπασε χθες γύρω στις 22:00, η οποία όπως προκύπτει από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει στις 21:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σωρό από ελαστικά και ξύλινα παγκάκια σε κοινόχρηστο χώρο του συγκεκριμένου σχολείου, για την οποία ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως αναφέρεται η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22:04, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι του Δημοτικού έπαθαν ζημιές από τον καπνό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές, τυλιχτήρας νερού και συσκευή εξαερισμού. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ο Λοϊζος Δημητρίου

Σε ανάρτηση του για το θλιβερό αυτό έργο ορισμένων ταραχοποιών στοιχείων, ο Λοϊζος Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες, αναφέρει:

“Δυστυχώς η νεανική παραβατικότητα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Αν οι ίδιοι οι γονείς δεν λάβουν τα μέτρα τούς και ελέγξουν τα παιδιά τους,θα έχουν άσχημα αποτελέσματα Έκαψαν την αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού σχολείου Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη”.

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση του Λοίζου Δημητρίου

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close