ΕιδήσειςΚύπρος

Καλά ο Κύπριος πυροσβέστης, που τραυματίστηκε στην Εύβοια

Είναι καλά ο Κύπριος πυροσβέστης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στην Εύβοια και γίνονται προσπάθειες για επιστροφή του πίσω στην Κύπρο το συντομότερο, αναφέρει, σε ανάρτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.
 
«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων των μελών της κυπριακής αποστολής στην Εύβοια, μέλος της Π.Υ. υπέστη ελαφρύ τραυματισμό (μικρό ρωγμώδες επίμηκες κάταγμα στη διάφυση της κνήμης). Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου και έτυχε περίθαλψης και ακολούθως απολύθηκε. Είναι καλά και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας. Γίνονται προσπάθειες για επιστροφή του πίσω στην Κύπρο το συντομότερο. Η επιστροφή θα γίνει πιθανόν αύριο μαζί με αριθμό μελών της Πολιτικής Άμυνας (εθελοντών) λόγω προσωπικών τους υποχρεώσεων. Διευκρινίζεται ότι όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους”.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η Κυπριακή αποστολή επιχειρεί από το πρωί στη Βόρεια Εύβοια.Επιχείρησε αρχικά για λίγο χρόνο στις Κοινότητες Γαλατσώνα και Αβγαριά και ακολούθως κατευθύνθηκαν στην τοποθεσία εξωκλήσι Παναγία Ντινιούς στην Κοινότητα Αλκυόνη. Θα επιχειρούν σε 24ώρη βάση. Πρόκειται για πολύ δύσβατη περιοχή και των ομάδων μας προηγούνται υλοτόμοι οι οποίοι δημιουργούν προσβάσεις για τις επίγειες δυνάμεις.

Related Articles

Back to top button
Close