ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

«Καμία Οικογένεια στη Λακατάμια χωρίς Πασχαλινό Τραπέζι»

Με το σύνθημα «Καμία Οικογένεια στη Λακατάμια χωρίς Πασχαλινό Τραπέζι» το Πολιτιστικό Αθλητικό Σωματείο Ονήσιλος Λακατάμιας και Ευαγόρας Λακατάμιας, σε συνεργασία με τα αθλητικά τους τμήματα, Τζούντο και Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ Πονγκ), ανακοινώνουν στα μέλη τους και όχι μόνο, ότι για άλλη μια χρονιά θα καταβληθεί προσπάθεια για τη συλλογή τροφίμων, ρουχισμού και οικιακού εξοπλισμού προς άπορες οικογένειες του γραφείου ευημερίας που διαμένουν στη Λακατάμια.

Σχετκή ενημέρωση αναφέρει ότι “όσοι θέλουν να συμβάλουν ενεργά στην προσπάθεια, θα μπορούν το πράξουν το Σάββατο 24 Απριλίου από τις 09:00 – 14:00, στην Οδό Πατριάρχη Γρηγορίου 29 Ε στην Κ. Λακατάμια, όπου και βρίσκεται το σωματείο Ονήσιλος και Ευαγόρας Λακατάμιας. Θα γίνεται παραλαβή από τρόφιμα, ρουχισμό και οικιακό εξοπλισμό. (για βαριά αντικείμενα παρακαλώ ενημερώστε τηλεφωνικώς).

“Ο κόσμος, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ που υπάρχει δίπλα από το σωματείο και εκεί θα υπάρχουν εθελοντές αθλητές των σωματείων μας για να τα παραλάβουν, κρατώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού (COVID-19).

Για πληροφορίες θα μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 99488564 και να μιλήσει με τον Πόλυ Τζιάμπο”.

Related Articles

Back to top button
Close