ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Κατ΄ εξαίρεση προαγωγές, όχι προσλήψεις-Μια διόρθωση και μια διευκρίνιση του Δήμου

Εκ παραδρομής και από παρανόηση γράψαμε χθες για τρεις προσλήψεις κατ΄ εξαίρεση στο Δήμο Λακατάμιας. Η πραγματικότητα είναι για προαγωγή θέσεων κατ΄ εξαίρεση. Η ιστοσελίδα μας απολογείται για το λάθος.

Ο Δήμος με σημερινή ανακοίνωση του αναφέρει ότι η η είδηση δεν ευσταθεί και σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ του Δήμου Λακατάμιας και της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Lakatamia News.

Από την πλευρά μας ουδέποτε ισχυριστήκαμε ή αφήσαμε να νοηθεί ότι έχουμε σχέση με το Δήμο. Άσχετα αν πολλοί αναγνώστες μας, λόγω της προβολής των δραστηριοτήτων του Δήμου από την ιστοσελίδα μας, έχουν σχηματίσει την εντύπωση ότι είμαστε ιστοσελίδα του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

“Ενημερώνουμε το κοινό ότι, η ειδησεογραφική ιστοσελίδα LakatamiaNews δεν ανήκει στο Δήμο Λακατάμιας. 

Για όλες τις αποφάσεις και δράσεις που αφορούν το Δήμο Λακατάμιας, εκδίδονται επίσημες ανακοινώσεις από το Δήμο, οι οποίες δημοσιεύονται στα επίσημα ηλεκτρονικά του μέσα, και αποστέλλονται στον ημερήσιο τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για δημοσίευση. 

Όσον αφορά τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα Lakatamia News,  για προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας στο Δήμο Λακατάμιας, αυτή δεν ευσταθεί”. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close