ΕιδήσειςΚύπρος

Καταγγέλθηκαν 286 πολίτες στη Λεμεσό, αναφέρει η Υπ. Δικαιοσύνης

Ακρως ανησυχητικά είναι τα όσα εξελίχθηκαν χθες στη Λεμεσό, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Εμιλυ Γιολίτη, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία χθες, έκανε συνολικά 286 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών και οι έρευνες και αξιολογήσεις συνεχίζονται μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού.

“Τα όσα εξελίχθηκαν χθες είναι άκρως ανησυχητικά. Δυστυχώς μια μερίδα συμπολιτών μας δεν αντιλαμβάνεται τι αντιμετωπίζουμε και πόσο οριακή είναι η κατάσταση και ούτε επιδεικνύει τον δέοντα σεβασμό στις θυσίες των συμπολιτών μας”, αναφέρει η κ. Γιολίτη και σημειώνει ότι “την ώρα που η πλειοψηφία των συμπολιτών μας τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα, αναμένουν τη σειρά τους για το εμβόλιο, προσδοκούν σε επαναφορά στην κανονικότητα, είναι κρίμα μια μειοψηφία να θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία”

Αναφέρει περαιτέρω ότι οι κατευθυντήριες γραμμές είναι να αποφεύγονται βίαιες συγκρούσεις και επεισόδια και αυτό καθόρισε, χθες, τις ενέργειες της Αστυνομίας. “Χθες, στη Λεμεσό, στάληκαν επιπλέον 20 περιπολικά και συνολικά περιπολούσαν τη Λεμεσό 43 περιπολικά”, προσθέτει και αναφέρει ότι “η Αστυνομία έκανε, χθες, συνολικά 286 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών και οι έρευνες και αξιολογήσεις συνεχίζονται μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close