ΕιδήσειςΚύπρος

Καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

Στο πλαίσιο των τροχονονομικών ελέγχων μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χθες βράδυ, δύο οδηγούς, οι οποίοι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης. Ο πρώτος οδηγός, ηλικίας 27 ετών, εντοπίστηκε και ανακόπηκε γύρω στις 11.20 το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 109μg αντί 22μg. 

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα, ενώ του εκδόθηκε εξώδικο και για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.
Επίσης, γύρω στις 1.20 τα ξημερώματα, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν στη Λεμεσό για έλεγχο 27χρονο οδηγό, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 106μg αντί 22μg. Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, ενώ του εκδόθηκε εξώδικο και για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.
Εξάλλου, γύρω στις 8.40 χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν σε περιοχή της Αραδίππου, 19χρονο οδηγό, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 135χλμ αντί 65χλμ, που ήταν το επιτρεπόμενο όριο. Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.
Επιπρόσθετα, το τελευταίο 24ωρο, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, προέβησαν σε ακόμη 111 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Related Articles

Back to top button
Close