ΕιδήσειςΚύπρος

Καταδίωξη και σύλληψη 26χρονου με κλοπιμαίο όχημα και περιουσία

Χειροπέδες σε 26χρονο πέρασαν το απόγευμα αστυνομικοί της ΑΔΕ Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη του κλοπιμαίου οχήματος που οδηγούσε, ενώ στη κατοχή του εντοπίστηκε περιουσία που εκτιμάται πως αποτελεί προϊόν κλοπών και διαρρήξεων.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά το μεσημέρι, 50χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας εισήλθε εντός της οικίας του και αφού άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, αξίας 20.000 ευρώ, εγκατέλειψε τη σκηνή με αυτό.

ύρω στις 14.30, περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού εντόπισαν το κλοπιμαίο όχημα να κινείται στην περιοχή Αγίου Τύχωνα και ακολούθησε καταδίωξη του, μέχρι που αυτό ακινητοποιήθηκε, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα το όχημα να κτυπήσει σε ελεγχόμενη είσοδο χώρου στάθμευσης και να ακινητοποιηθεί.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν κοσμήματα και άλλη περιουσία, για την προέλευση της οποίας δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας, αξίας 8.000 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 12 Απριλίου και επανασυνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε μέρος της περιουσίας που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συγκεκριμένα, μέρος των ανευρεθέντων αφορούσαν περιουσία που κλάπηκε χθες από οικία, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα.

Ο 26χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close