ΕιδήσειςΚύπρος

Κατακυρώθηκαν προσφορές για λεωφορεία στην κοινοπραξία MLKP για τρεις επαρχίες

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών με λεωφορεία, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. Η σύμβαση παραχώρησης για παροχή υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών, για τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου και η σύμβαση παραχώρησης για παροχή υπηρεσιών Υπεραστικών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών, κατακυρώνονται στην κοινοπραξία MLKP (Malta Lines and Kapnos Airport Shuttle Ltd), η οποία υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, στη βάση της βέλτιστης σχέσης, τιμής – ποιότητας.
  2. Για τις συμβάσεις παραχώρησης που καλύπτουν τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, δεν έγινε κατακύρωση προσφορών για λόγους που αφορούν σε μη εγκυρότητα των προσφορών ή υπέρβαση του αριθμού των συμβάσεων, που μια εταιρεία δύναται να αναλάβει, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.  Για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος των εν λόγω συμβάσεων, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων θα λάβει αποφάσεις, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close