ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Κατακυρώνεται η προσφορά για το Πάρκο Μιχαλάκη Σοφοκλέους (ποια η εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο)

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας, το οποίο στην ολομέλεια του θα λειτουργήσει και σαν Συμβούλιο Προσφορών.  Κατά τη συνεδρία η οποία θα αρχίσει στις 7:30 μ.μ. αναμένεται να κατακυρωθεί η προσφορά για το μεγάλο έργο της κατασκευής του Πάρκου Μιχαλάκη Σοφοκλέους στην οδό Πεδιαίου στη Λακατάμια.

Η Επιτροπή Προσφορών του Δήμου σε συνεδρίες της προχώρησε σε αξιολόγηση των προσφορών που υποβλήθηκαν, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για δυο, και υπέβαλε σχετική εισήγηση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Επιτροπή Προσφορών εισηγείται την κατακύρωση του έργου στην εταιρεία  Milonas S&N Constructions Ltd, η προσφορά της οποίας ήταν λίγο χαμηλότερη από την άλλη εταιρεία.

Αναμένεται να γίνει συζήτηση και το Συμβούλιο θα αποφασίσει αν θα υιοθετήσει την εισήγηση της Επιτροπής Προσφορών, κάτι που συνήθως γίνεται.

Εξάλλου, τη συνεδρία θα απασχολήσει σειρά μέτρων για άμβλυνση των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Λακατάμια. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υιοθετηθεί η έκπτωση σε άδειες λειτουργίας καταστημάτων και στον επαγγελματικό φόρο, ενώ  θα γίνει μείωση για τα σκύβαλα σε επιχειρήσεις  που δεν βρίσκονταν σε λειτουργία με αποφάσεις της κυβέρνησης.

Τέλος, θα εγκριθούν διάφορα πρακτικά και θα συζητηθεί η πολιτική  για  παραχώρηση  δωρεάν τάφου στα Κοιμητήρια του Δήμου.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close