ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Καταρχήν θετικός για υπερκομματικός υποψήφιος ο Δημήτρης Παντοπώλης

Καταρχήν θετικός στη διεκδίκηση της Δημαρχίας Λακατάμιας φέρεται ο Δημήτρης Παντοπώλης, επιβεβαιώνοντας τελικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας στις 2 Ιουλίου 2021 για τους πιθανούς υποψήφιους για τη θέση του Δημάρχου. Με γραπτή δήλωσή που έστειλε στην ιστοσελίδα μας ο κ. Παντοπώλης σημειώνει ότι το δημοσίευμα  μας είχε γίνει η αιτία φίλοι, συνεργάτες κι εκτιμητές του να έλθουν σε επαφή μαζί του και να του προτείνουν όπως διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου ως υπερκομματικός υποψήφιος.

Ο ίδιος, όπως υπογραμμίζει στη γραπτή δήλωσή του, πιστεύει ακράδαντα ότι η δική του εμπλοκή θα είχε ευεργετικά αποτελέσματα για την πόλη και καταλήγει τονίζοντας ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει συνάντηση με συνεργάτες του για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Παντοπώλη έχει ως εξής:

«Η αναφορά στην ηλεκτρονική σας έκδοση ( Lakatamia news- 02/07/2021) ,  του υποφαινόμενου, ως φερόμενου υποψήφιου Δήμαρχου Λακατάμιας στις επερχόμενες εκλογές, έγινε αιτία  φίλοι, συνεργάτες και εκτιμητές (από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις ) της 25ετούς δράσης μου σε Κοινωνικά – Πολιτιστικά δρώμενα στη Λακατάμια, να εντείνουν τις επαφές μαζί μου και να μου προτείνουν να διεκδικήσω τη θέση ως υπερκομματικός υποψήφιος.

Είναι γεγονός ότι και στο παρελθόν είχα ενδιαφερθεί για τη θέση του Δημάρχου και με έναυσμα  την ανάρτηση  σας και τις επαφές που ακολούθησαν, μετά από έντονο προβληματισμό, ζυγίζοντας τα πράγματα, έχω έλθει σε επαφές με δεκάδες άτομα, κομματικούς παράγοντες, κοινωνικές ομάδες οι οποίοι κατ’ αρχάς φαίνεται να αντιμετωπίζουν θετικά μια πιθανή υποψηφιότητα μου.

Αναντίλεκτα  ο ίδιος πάντα είχα όραμα για μια καλύτερη, σύγχρονη και ανθρώπινη Λακατάμια με σεβασμό στο περιβάλλον  και πιστεύω ακράδαντα,  ότι η δική μου εμπλοκή θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την πόλη μας, καθώς έχω στόχους και οι διαπροσωπικές μου σχέσεις με πλείστους Δημοτικούς Συμβούλους ή/και υποψηφίους και οι εμπειρίες στη διοίκηση σύγχρονων οργανισμών,  θα είναι ένα βοηθητικό στοιχείο για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και ανάπτυξη του Δήμου μας.

Στα πλαίσια αυτά και επειδή από τις μέχρι τώρα επαφές διαφαίνεται ότι κόμματα και οργανώσεις αναμένεται  να συζητήσουν  και να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις εντός Σεπτεμβρίου- αρχές Οκτωβρίου 2021 , μαζί με τους συνεργάτες μου θα έχω συνάντηση στα ίδια χρονικά πλαίσια για λήψη της τελικής απόφασης.

Εύχομαι σε όλους και όλες σας

Καλό Καλοκαίρι με Υγεία».

Με εκτίμηση

Δημήτρης Παντοπώλης

Related Articles

Back to top button
Close