ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Κατασκευαστικές εργασίες στο κέντρο της Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι, στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου  – Φάση Β’ από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στον κόμβο της λεωφόρου Ομήρου – Αναστασίου Γ. Λεβέντη – Πλατείας Σολωμού. Ακολούθως, με την ολοκλήρωση των εργασιών στη συγκεκριμένη συμβολή θα ακολουθήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Αναστασίου Γ. Λεβέντη.

Πιο συγκεκριμένα, από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 η ώρα 6.00π.μ. μέχρι και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου η ώρα 6.00μ.μ. το αργότερο, οι δύο βόρειες λωρίδες της λεωφόρου Ομήρου θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση (ποδήλατα & οχήματα). Από τη νότια λωρίδα της Λεωφόρου Ομήρου, θα επιτρέπεται τόσο η ευθεία πορεία, όσο και η δεξιόστροφη κίνηση προς την οδό Αναστασίου Γ. Λεβέντη, καθώς και η αριστερόστροφη προς παλιά πόλη. Κατά το διάστημα αυτό, θα είναι επίσης κλειστή η είσοδος των λεωφορείων στο σταθμό της Πλατείας Σολωμού (αριστερόστροφη κίνηση από τη Λεωφ. Ομήρου). Όσον αφορά στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων, θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 η ώρα 6.00π.μ. μέχρι και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 η ώρα 6.00μ.μ. το αργότερο, η μία νότια λωρίδα της Λεωφόρου Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση. Από τις άλλες δύο λωρίδες που θα παραμείνουν ανοικτές, θα επιτρέπεται τόσο η ευθεία πορεία, όσο και η δεξιόστροφη κίνηση προς την οδό Αναστασίου Γ. Λεβέντη και η αριστερόστροφη προς παλιά πόλη. Κατά το διάστημα αυτό, θα επιτρέπεται η είσοδος των λεωφορείων στο σταθμό της Πλατείας Σολωμού.

Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω εργασιών στη συμβολή Ομήρου – Αναστασίου Γ. Λεβέντη – Πλατείας Σολωμού, θα ξεκινήσουν κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Αναστασίου Γ. Λεβέντη. Η οδός θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 η ώρα 8.30π.μ. για περίοδο περίπου 5 μηνών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τον συγκεκριμένο προγραμματισμό, οι εργασίες θα αναβληθούν και θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22797007 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση makariou@nicosiamunicipality.org.cy.  

Related Articles

Back to top button
Close