ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο Λακατάμιας

Και φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος Λακατάμιας θα φιλοξενήσει στο αμφιθέατρο κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις. Αναλυτικά ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

Ο Δήμος Λακατάμιας υποδέχεται το δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο 5 Κινηματογραφικές και 6 Θεατρικές παραστάσεις, που αξίζει να παρακολουθήσει το κοινό.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που περάσαμε και περνάμε όλοι μας με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας αποφάσισαν όπως πραγματοποιηθούν και φέτος κάποιες από τις εκδηλώσεις του Δήμου, όπως ο Μήνας Θεάτρου, το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Συμβουλίου Νεολαίας Λακατάμιας. το Λαογραφικό Φεστιβάλ και το Lakatamia Energy Run!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες!

Λόγω των μέτρων που είναι ακόμα σε ισχύ, η είσοδος στο αμφιθέατρο και σε άλλους ανοικτούς χώρους του Δήμου θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα και οδηγίες των αρμοδίων. Τα μέτρα έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους συντελεστές και το κοινό να συνεχίζουν να απολαμβάνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραμένοντας ασφαλείς και υγιείς σε ένα περιβάλλον που έχει αλλάξει σημαντικά λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close