ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Κλείνουν Debenhams, UBER στο The Mall of Engomi

Μετά από απόφαση της διεύθυνσης  της εταιρείας Ermes Department Stores Plc κλείνουν τα  πολυκαταστήματα  Debenhams,  UBER  καθώς και το Venue cafe  στο The Mall of Engomi, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του ανασχεδιασμού του The Mall of Engomi.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας,  το συγκρότημα Ηermes εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Οι αποφάσεις του συγκροτήματος πάρθηκαν λαμβανομένων υπόψη το αυξημένο ανταγωνιστικό περιβάλλον στη Λευκωσία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια μετά την προσθήκη και νέου Mall. 

Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των πολυκαταστημάτων στη Λευκωσία μειώνεται από τρία σε δύο.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης θα διαφοροποιηθούν σημαντικά, στο σύντομο προσεχές χρονικό διάστημα, με αλλαγή στην εικόνα τους και σημαντική αναβάθμιση της προϊοντικής τους συλλογής.

Προστίθεται ότι η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του προσωπικού, να μεταφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό στα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρείας στη Λευκωσία.

Διευκρινίζεται ότι κάθε μέλος του προσωπικού που επηρεάζεται από τις αλλαγές θα λάβει προσωπική επιστολή με όλες τις λεπτομέρειες.

Η διεύθυνση θα ενημερώσει το προσωπικό λεπτομερώς στη διάρκεια  προγραμματιζόμενων συγκεντρώσεων.

Σημειώνεται ότι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του πολυκαταστήματος Debenhams Engomi, Venue Cafe και του καταστήματος UBER, θα είναι η Κυριακή 29 Μαρτίου 2020.

Τονίζεται ότι καταστήματα ΝΕΧΤ και OVS, καθώς και το κατάστημα Superhome (DIY) στο The Mall of Engomi, συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close