ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Κλειστά τα Πράσινα Σημεία Επαρχίας Λευκωσίας-Ανοικτά μόνο για κλαδέματα

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λακατάμιας πληροφορεί το κοινό ότι τα πράσινα σημεία είναι ανοικτά μόνο για παραλαβή κλαδεμάτων. Ογκώδη αντικείμενα δεν θα παραλαμβάνονται επειδή η εταιρεία που τα διαχειρίζεται ανέστειλε τις εργασίες της.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε τα Πράσινα Σημεία  του Συμβούλιου Εκμετάλλευσης των Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λευκωσίας είναι ανοικτά μόνο για παραλαβή κλαδεμάτων. Ογκώδη αντικείμενα, δεν θα παραλαμβάνονται λόγω της αναστολής των εργασιών της εταιρείας  που διαχειρίζεται τα συγκεκριμένα υλικά.

Παρακαλούμε όπως, σε περίπτωση που έχετε ογκώδη απορρίμματα, να τα κρατήσετε στο σπίτι σας μέχρι την επαναλειτουργία των Πράσινων Σημείων.  Σας υπενθυμίζουμε ότι,  όλες οι περιοχές του Δήμου επιτηρούνται από την Ομάδα Πρόληψης και όπου παρατηρείτε παρανομία, όπως παράνομη απόρριψη κλαδεμάτων μπάζων ή άλλων αντικειμένων σε άδεια  οικόπεδα,  χώρους πρασίνου κ.τ.λ., θα υπάρχουν εξώδικες καταγγελίες από €200, σύμφωνα με τον περί Απόβλητων Νόμο (Ν 185 (Ι) / 2011).

Το πρόγραμμα περισυλλογής κλαδεμάτων του Δήμου με την προπληρωμένη βιοδιασπώμενη χάρτινη σακούλα Πληρώνω όσο Πετάω (ΠοΠ), θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του με την  κατ’ οίκον περισυλλογή κάθε δεκαπέντε μέρες. Για τους τρόπους προμήθειας σακουλιών (από το Δημαρχείο ή με κατ’ οίκον διανομή) παρακαλούμε  ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.lakatamia.org.cy/default.aspx?NewsID=39385&t=193

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close