ΕιδήσειςΚύπρος

Κλειστή η Αθαλάσσας από Σάββατο-Δευτέρα (ποια άλλα έργα γίνονται)

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 23/11/2019 και ώρα 16:00 μέχρι και τη Δευτέρα 25/11/2019 και ώρα 05:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από την οδό Μιχαλάκη Κουσουλίδη μέχρι την οδό Δασουπόλεως.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Μιχαλάκη Κουσουλίδη, Ανδρέα Αβραμίδη και Αμφιπόλεως και μέσω της οδού Δασουπόλεως.

Εξάλλου, την περίοδο 25/11/2019 – 29/11/2019, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00, τμήμα της οδού Δημοκρατίας στο Πέρα Χωρίο Νήσου (γέφυρα παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού εντός της κοινότητας) θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω έργων συντήρησης της γέφυρας.

Η κυκλοφορία διαμέσου της γέφυρας θα γίνεται από τις παραπλεύρους οδούς.

Τέλος, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 30/11/2019 και ώρα 16:00 μέχρι και τη Δευτέρα 2/12/2019 και ώρα 06:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες ανέγερσης γερανού στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών ο δρόμος με κατεύθυνση προς το κέντρο της Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Κώστα Χατζοπούλου ή Γιάννη Κρανιδιώτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close