ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Κλειστή η Οδός Κρήτης στο κέντρο Λευκωσίας την Κυριακή λόγω εργασιών

Στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου της ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου  – Φάση Β’, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 10:00π.μ η οδός Κρήτης θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση, από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλιππιάδος, για τη σύνδεση υπόγειου δικτύου τηλεπικοινωνιών, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Η πρόσβαση των πεζών προς όλα τα υποστατικά θα συνεχίζεται απρόσκοπτα και ως εκ τούτου οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.
 
Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας στα πλαίσια της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020,- Ειδικός Στόχος: Βελτίωση της κινητικότητας κυρίως στην αστική περιοχή Λευκωσίας, – Άξονα 5: Προώθηση Βιώσιμων Μεταφορών και Μείωση των Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Related Articles

Back to top button
Close