ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Κλειστή την Κυριακή η Λεωφόρος Κένεντι στους Αγ. Ομολογητές λόγω εργασιών σήμανσης

Εργασίες για τη μόνιμη οριζόντια σήμανση επί του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Κέννεντυ στους Αγίους Ομολογητές θα εκτελούνται την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ. και ως εκ τούτου η Λεωφόρος Κένεντι θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση μεταξύ των οδών Εσπερίδων και Στασίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται, η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται, με κατάλληλη σήμανση, δια μέσου παρακείμενων οδών και συγκεκριμένα από Λεωφόρο Νίκης προς Λεωφόρο Λεμεσού:  Μέσω των οδών Εσπερίδων, Αρμενίας, Ιφιγενείας, Στασίνου και από Λεωφόρο Λεμεσού προς Λεωφόρο Νίκης:  Μέσω των οδών Στασίνου, Ιφιγενείας, Αρμενίας, Εσπερίδων.

Η πρόσβαση στις παρόδους της Λεωφόρου Κέννεντυ θα πραγματοποιείται με παροχή προσωρινής αμφίδρομης κίνησης σε όλες τις παρόδους, σύμφωνα με την προσωρινή σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, προστίθεται.

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τέλος τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close