ΕιδήσειςΚύπρος

Κλειστοί λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού δρόμοι στην επαρχία Πάφου

Κλειστός λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών είναι ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, ενώ κλειστός λόγω ορμητικών χειμάρρων και συσσώρευσης νερού μετά από υπερχείλιση του Άσπρου Ποταμού, είναι και ο δρόμος Αγίου Γεωργίου Πέγειας – Λάρας, στην επαρχία Πάφου.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, οι δρόμοι Αγίας Βαρβάρας – Τιμής, Αχέλειας – Τίμης, Αγίας Βαρβάρας – Τίμης και η είσοδος της κοινότητας Κανναβιού, οι οποίοι είχαν κλείσει προσωρινά τις πρωινές ώρες σήμερα λόγω πτώσης δέντρων και καλωδίων ηλεκτρισμού, έχουν καθαριστεί και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Συσσώρευση χιονιού και χαλαζιού σε δρόμους στις ορεινές περιοχές Τροόδους

Εξάλλου, συσσώρευση χιονιού και χαλαζιού, παρατηρείται σε κύριους δρόμους στις ορεινές περιοχές Τροόδους και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Συγκεκριμένα, στους δρόμους Κακοπετριάς – Pinewood, Πλατρών – Προδρόμου, Πεδουλά – Προδρόμου και Προδρόμου – Τροόδους, έχει συσσωρευτεί χιόνι και χαλάζι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συστήνεται στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close