ΕιδήσειςΚύπρος

Κρούσματα κορωνοϊού σε καφετέρια, αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο

Στην καφετέρια και το αρτοποιείο της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Ακρόπολη καθώς και σε ζαχαροπλαστείο Πανίκκος Μιλτιάδους Confectionary στη Λεμεσό αναβρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπ. Υγείας. Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό για τα ακόλουθα, που αφορούν στον εντοπισμό κρουσμάτων σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 24/04/2020:

–       Καφετέρια υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ, υποκατάστημα Ακρόπολης

–       Αρτοποιείο υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ, υποκατάστημα Ακρόπολης

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από τη διεύθυνση του πιο πάνω υποστατικού, έχουν απομακρυνθεί τα άτομα που εντοπίστηκαν θετικά τον ιό, καθώς και οι στενές επαφές τους. Παράλληλα, η επιχείρηση προχώρησε σε απολύμανση των χώρων, σύμφωνα με τα σχετικά Διατάγματα. Η καφετέρια παραμένει κλειστή στη βάση των Διαταγμάτων, ενώ η διεύθυνση της επιχείρησης ενημέρωσε τη Μονάδα ότι το αρτοποιείο του υποκαταστήματος, θα λειτουργήσει χωρίς προσωπικό και θα προσφέρονται μόνο προσυσκευασμένα προϊόντα.

–       Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Πανίκκος Μιλτιάδους Confectionary Ltd, Λεμεσός

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από τη διεύθυνση της επιχείρησης, το άτομο που βρέθηκε θετικό σε κορωνοϊό, καθώς και οι στενές επαφές από τον εργασιακό χώρο, απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και έγινε απολύμανση του χώρου, σύμφωνα με τα σχετικά Διατάγματα.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close